Kaikkihan nämä taitaa tietää. Noilla yleisimmillä ketjuilla on omat bonusjärjestelmät. Itselläni on kolmen eri ketjun kortit. En siis ole niin kauppauskollinen. Jos keskittäisin yhteen, niin saattaisin  saada isommat bonukset.

Täältä siis löytyy: Ykkösbonus, plussakortti ja S-etukortti

http://www.ykkosbonus.com/fi/etusivu

https://www.plussa.com/

http://www.s-pankki.fi/

 

Ykkösbonus jäi tänä vuonna saamatta. Summa jäi n.100e vajaaksi, että olisin saanut muutaman euron. Eli hukkaan meni senkin kortin näyttäminen. Käyn Siwoissa ja Valintatalossa harvoin. Aika kalliita kauppoja ovat.  En koe kortista olevan muuta hyötyä, kun alennuksien saaminen joskus.

No tämä Plussakortti sitten. Sitä tulee automaattisesti höyläiltyä, koska olen liittänyt sen maksukorttiini. Silti saan vain keskimäärin 4-5 5 euron seteliä vuodessa vaikka käyn aika usein k-kaupassa ostoksilla.

Lemmpparini S -tili. Avattiin siis ihan tili, johon sai maksukortin. Bonukset kirjautuvat joka kuukausi tilille tiettynä päivänä. On nyt ollut vuoden käytössä ja pois en vaihtaisi. Aloittaminen maksoi satasen, mutta olen kyllä saanut rahani jo takaisin. Ja tosiaan sen satasen saa takaisin, jos päätän lopettaa tilin. Kuukaudessa tulee n.6-17e Eli huomattavasti kivemmat summat kuin noista kahdesta muusta. S -ryhmän kauppoja tosin käytän eniten, koska se on lähikauppani. 

Noista saa aina kivasti extra rahaa. Varsinkin tälläinen vähätuloinen keksii niille heti käyttöä.